Kerst Actie, Welkom bij AutoASI & LEEBO Service garage, In-Verkoop kom naar Onze nieuwe adres Fransbaan 596A te Eindhoven [Goede Auto Service is Onze Prioriteit]..Let op Bezichtiging op Afspraak basis.....Auto Te Koop Gevraagd.....

Welkom bij ASI AUTOHANDEL-LEEBO Service

Bij ASI AUTOHANDEL-LEEBO Service krijgt u de uitstekend en betaalbaar service. Onze motto is een [Goede Auto Service is Onze Prioritiet] 
Bij Auto ASI is mogelijk om 3, 6 en 12 maanden garantie pakketten te kopen.
Meer info. stel de vraag aan de verkoper.

  1. In-VerKoop en Export Autos met en/off zonder garantie Pakket.
  2. Auto Services tbv APK, Remmen, Airco, Uitlaat, Accue en Banden Services en Opstalbanden. 
  3. Reparatie en Onderhoud beurt.Opverzoek monteren we gebruikt en/of nieuwe onderdelen.
  4. Auto Schade herstel, Schade Taxatie Rapport.
  5. Uitdeuk zonderspuit.
ASI Koerier Service;

ASI Koerier is een betaalbare koeriersdienst voor al u (spoed)-zendingen in zowel binnen- als buitenland. Onze doelstelling is om uw opdracht met de grootste zorg uit te voeren, tegen zo laag mogelijke kosten.


ASI Koerier is de snelst service die zorgt voor transport op maat.

Dat houdt in dat uw wensen bij ons centraal staan. U laat ons weten wat u wilt laten vervoeren. En hoe laat u het op de plaats van bestemming wilt hebben of het nu gaat om het transport van een envelop of zes pallets, wij zorgen ervoor dat het gerealiseerd wordt.

Voor zowel nationaal als internationaal transport kunt u bij ons terecht.


Wat beteken ASI Koerier service?

De betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en betaalbaarheid zijn de drie belangrijkste kern begrippen in onze service. Als u ons uw opdracht toevertrouwt, kunt u er op rekenen dat deze met de grootste zorg wordt uitgevoerd.


Welke mogelijkheden zijn bij ASI?

Van 1 enveloppe t/m een pallet, ASI Koerier service brengt uw zending op het door u gewenste moment op het juiste adres. Dit doen wij door gebruik te maken van een betrouwbare bestelbus, een Volkswagen Crafter L2 H2 of VW Transporter. De afmetingen van de laadruimte zijn 1,38 m hoog, 1,69 m breed en 2,30/2,50 m lang. De afmetingen tussen de wielbakken is 1,24 m. De deuropening is 1,29 m hoog en 1,30 m breed.

Wij rijden zowel binnen als buiten Nederland tot aan de Europese grenzen.

  • Tarieven
  • Voorwaarden
  • Contact
  • Meer weten? Tel.06-45555088 Mob.06 - 42 286 069 & 0619314495
  • E-Mail.info@autoasi.nlSTOP!! - .